Menu
https://www.zuid7even.nl/over-zuid7even

over zuid7even

Damesmode in de Oostermeent en op de Gijsbrecht
Bij Zuid7even laten we je graag kennismaken met de laatste trends in damesmode. Onze sfeervolle en gezellige boetiek is sinds het begin van winkelcentrum Oostermeent in Huizen gevestigd. Het bedrijf is met veel toewijding en passie door Olga Dol gestart. Later hebben dochters Petrouchka en Marija de boetiek verder vormgegeven. Tegenwoordig is Petrouchka samen met haar man Frank de trotse eigenaar.

Op de Gijsbrecht in Hilversum.

Vanaf eind oktober 2016 is Zuid7even ook gevestigd op de Gijsbrecht van Amstelstraat 151 in Hilversum.

Wekelijks een nieuwe collectie
Kleuren, modellen en trends veranderen tegenwoordig erg snel. We vinden het belangrijk om onze klanten altijd het nieuwste van het nieuwste te kunnen bieden. We volgen alle fashion ontwikkelingen en hebben goede leverafspraken met de modelabels die wij verkopen. Wekelijks ontvangen wij dan ook nieuwe damesmode en accessoires. Iedere keer dat je onze boetiek bezoekt hebben we gegarandeerd weer een nieuw must-have item in de collectie.

Trendy en elegante modemerken
We zijn erg trots op de grote selectie Nederlandse modemerken in onze collectie. Denk daarbij aan bekende labels als Geisha, Juul & Belle, Studio Anneloes, Nukus en Anne Parker. Maar ook internationale collecties van LTB, Sisters Point, Ichi, Zhrill jeans, ISAY, Bianco jeans en Havaianas sieren onze boetiek. Om iedere outfit compleet te maken hebben we een uitgebreide selectie accessoires. Ook verkopen wij schoenen van de merken Juul & Belle en Woden.

Boetiek en groothandel
Naast de eigen boetiek is Zuid7even tevens groothandel voor de modemerken: Anne Parker, Sneakerdresses, Isay en Juul & Belle. Wij verkopen de collecties aan detaillisten uit het hele land. Bent u geïnteresseerd in het voeren van een van deze collecties in uw boetiek? Neem dan gerust contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden.

Modeadvies of online shoppen
In onze boetiek helpen we je graag aan de geschikte outfit voor iedere gelegenheid. We zoeken graag met je mee naar items waarin jij je prettig voelt. Als je even geen tijd hebt om langs te komen, dan kun je ook thuis shoppen in onze webshop:  https://www.favorietemode.nl

We hopen je gauw te ontmoeten!
F
rank en Petrouchka van Meggelen